MALATYA / ARGUVAN - Arguvan İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Öğretmenler günü münasebetiyle Arguvan İlçe Müftü vekili sayın Mehmet Mensur Bayka ve beraberindeki müftülük çalışanları okulumuzu ziyaret ettiler.Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren okul müdürü Hamit DOKUYUCU ilçe içerisinde kurum olarak en fazla etkileşim yaşadığımız kurumun İlçe müftülüğü olduğunu ve sıkı ilişkiler ve yoğun çalışmalar içerisinde olduğunu vurguladı.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Kas

1999 Düzce Depremi'nin yıl dönümünde, tüm Türkiye'de aynı anda Deprem Anı "Çök-Kapan-Tutun" tatbikatı yapılacak. Yarınki tatbikatta neler yaşanacağını AFAD Başkanı Yunus Sezer açıkladı.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Ekm

İLKÖĞRETİM HAFTASI MÜNASEBETİYLE ARGUVAN BELEDİ BAŞKANI SAYIN MEHMET KIZILDAŞ VE BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN AKTAN GÜLER OKULUMUZU ZİYARETLERİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI YAPILDI