MALATYA / ARGUVAN - Arguvan İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen veli randevu sistemini duyurdu. Velilerin öğretmenlerle daha iyi bir şekilde iletişim kurmasını amaçlayan öğretmen veli randevu sistemi, E-Devlet aracılığıyla erişime açık olacak. İşte, okulların internet sitesi üzerinden erişime açık bulundurulacak olan öğretmen veli randevu sistemi hakkında detaylı bilgiler

Mrt

Hayırseverlerin katkıları ile alınan toplam 110 adet Ramazan kolisi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıtıldı.B u kolilerin alınmasına vesile olan hayırseverlere , kolilerin dağıtımında yardımcı olan öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma töreni yapıldı.

Şbt

Malatya yapılan il atletizm seçmelerinde okulumuz öğrencileri büyük başarı sağlayarak bizi gururlandırmışlardır.Yarışmaya giden tüm öğrencilerimizi tebrik eder, Arguvan Belediye Başkanı sayın Mehmet KIZILDAŞ'a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.